Een verbinding maken doe je samen.

Of het nu gaat om het bezoeken van onze websites, het volgen van onze social media kanalen of een bezoek aan onze vestigingen, we zijn ontzettend trots op de verbinding die we sinds 1908 hebben gelegd met u als onze relatie. In een tijd waarin digitale connecties steeds vaker worden gemaakt introduceren wij een nieuwe slogan die aansluit bij het heden én de toekomst: #LETSCONNECT. 

Connected Drive - Breeman BMW

VERBONDEN MET UW LIFESTYLE.

#LETSCONNECT onderschrijft de richting waarin BMW haar modellengamma en ingebouwde techniek ontwikkelt. Met volledige elektrische en plug-in hybridemodellen inclusief laadkabels en bijbehorende apps is uw BMW in toenemende mate verbonden met uw lifestyle. Het persoonlijk contact met onze medewerkers zorgt er vervolgens voor dat u in contact kunt blijven staan met uw BMW en met ons als uw BMW dealer.

Partnerships

ZIJ MAAKTEN EERDER DE VERBINDING.

ONZE PARTNERSHIPS.

Het opbouwen van een connectie doe je samen. Sterke partnerships zijn daar ontzettend belangrijk voor. De afgelopen jaren hebben wij in de regio Rotterdam geïnvesteerd in de relaties met partners met een belangrijke rol in de regio. Wist u bijvoorbeeld dat de selectie & staf van Feyenoord én Sparta in door ons geleverde BMW's rijden en dat wij ook topartiest Davina Michelle, wielrenster Chantal Blaak en de spelers van Hockeyclub Rotterdam voorzien van mobiliteit? Een selectie van onze partnerships vindt u hiernaast. 

Let's connect!

Wij komen graag met u in contact. Voor al uw algemene vragen kunt u ons altijd bellen op 010 - 485 4473 (vestiging Rotterdam) of 0182 - 513 000 (vestiging Gouda) of een mail sturen naar info@breemanbmw.nlDaarnaast bieden wij de onderstaande extra contactmogelijkheden aan. Zo kunt u ons eenvoudig vanuit huis bereiken. 

Whatsapp en videobellen | Breeman BMW

Whatsapp.

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp. Voeg het nummer  010 24 24 000 toe aan uw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij proberen u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien.

Chat | Breeman BMW

Chat.

Op onze voorraadwebsite vindt u een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte BMW modellen. Heeft u nog een vraag over een bepaald model of wilt u uw interesse kenbaar maken? Via onze chatservice staan wij u graag te woord.

Instagram

Social Media.

Volgt u ons al op social media? Wij hebben een account op  FacebookInstagram en Linkedin. Hier vindt u alles rondom onze acties, medewerkers en nieuwe modellen. Graag maken wij een connectie met u!