Mogelijke subsidie voor elektrische auto's.

De toekomst is elektrisch.

Bent u nog in dubio over de aanschaf van een elektrische auto? Wellicht trekt de nieuwe subsidieregeling u over de streep. De Nederlandse overheid gaat de aanschaf van een elektrische auto stimuleren, waardoor u bij zowel de koop van nieuwe als gebruikte auto een deel van uw aankoopbedrag terugkrijgt van de overheid. Volgens RTL Nieuws heeft de minister van Milieu, Stientje van Veldhoven, daarover gesproken met auto- en milieuclubs. Een stap in de goede richting!

Duizenden euro's voordeel.

De definitieve regels moeten nog vastgesteld worden, maar zoals het er nu naar uitziet krijgt u een financieel voordeel van € 4.000,- voor de koop van een nieuwe elektrische auto. Schaft u een gebruikt exemplaar aan? Dan ontvangt u nog altijd € 2.000,- van de overheid. De aanschafprijs van de auto mag maximaal € 45.000,-  bedragen. Vanaf 1 juli 2020 kunt u mogelijk aanspraak maken op de subsidie.

Momenteel wordt de aanschaf van een elektrische auto ook al gestimuleerd door de overheid. Zo hoeft u geen BPM te betalen, bent u vrijgesteld van wegenbelasting en bedraagt de bijtelling voor zakelijke rijders slechts 8%.

Ons aanbod.

Momenteel is de BMW i3 de enige volledig elektrische auto in het modellengamma. Wel komt hier snel verandering in met de BMW iX3, BMW iNext en de BMW i4. Is uw interesse gewekt? Neem dan eens een kijkje tussen onze voorraad nieuwe en gebruikte BMW i3 modellen!