Nieuwsoverzicht

BEKIJK HIERONDER HET NIEUWS VAN BREEMAN BMW.

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van Breeman BMW. U vindt hier bijvoorbeeld productinformatie van nieuwe modellen, showroomintroducties, activiteiten op het gebied van sponsoring en informatie over onze deelname aan regionale evenementen.

Tweede Paasdag online geopend.

Showrooms gesloten Tweede Paasdag.

31 maart 2020

Door de huidige omstandigheden zouden we haast de aankomende feestdagen vergeten. Zo staat Pasen alweer bijna voor de deur. U bent van ons gewend dat wij tweede paasdag gewoon geopend zijn. Dit jaar hebben wij besloten om onze deuren gesloten te houden. U kunt ons dus niet fysiek bezoeken. Wel zijn wij online geopend. Terwijl de kinderen paaseieren zoeken, kunt u ongestoord onze online voorraad ontdekken.

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp en videobellen.

30 maart 2020

Door het coronavirus is het momenteel wat lastiger om persoonlijk contact met u te hebben. Graag staan wij  op andere manieren voor u klaar. Daarom kunt u vanaf nu ook met ons WhatsAppen of videobellen. Wij staan u graag online te woord!
BMW eDrive Zone | Breeman BMW

Breeman BMW is geopend.

25 maart 2020

De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft effect op ons allemaal. Natuurlijk hebben we preventief de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen waarmee een bezoek aan onze vestigingen voorlopig mogelijk blijft. Blijft u liever thuis? Zowel online als telefonisch zijn wij goed bereikbaar!
BMW zomerbanden | Breeman BMW

Zomerbandenwissel.

20 maart 2020

De temperatuur stijgt en de zon laat zich weer geregeld zien: tijd voor de zomerbandenwissel. Uw winterbanden zijn minder effectief, slijten sneller en verliezen grip. Een afspraak maken voor uw zomerbandenwissel kan via onze online afspraakplanner snel, eenvoudig en wanneer het u het beste uitkomt. Plan direct uw afspraak in.

Let op: vanwege de geldende maatregelen vragen wij u zo min mogelijk op locatie te wachten. Daarnaast kunnen wij slechts 1 persoon per bezoek toelaten. Bedankt voor uw begrip!

BMW 2 Serie Gran Coupé - Breeman BMW

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.

12 maart 2020

BMW introduceert de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé: de allereerste ooit! Het sportieve uiterlijk wordt gekenmerkt door frameloze portierruiten, de BMW nierengrille met meshdesign en het elegante coupésilhouet. Ook de rijdynamiek is uitmuntend. Met dynamische uitrustingen – zoals het adaptieve onderstel, de transmissie met dubbele koppeling en de xDrive vierwielaandrijving – neemt de BMW 2 Serie Gran Coupé de leiding!
BMW eDrive Zone | Breeman BMW

BMW introduceert eDrive Zones.

11 maart 2020

Bij het bezoeken van een (grote) stad, heeft u vast wel eens een zogenaamde 'milieuzone' betreden. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Vanaf 12 maart schakelen BMW Plug-in Hybrides in Rotterdam automatisch over op hun volledig elektrische rijmodus zodra zij de 'BMW eDrive Zone' binnenrijden. Zo draagt ook u bij aan een beter leefklimaat in de binnenstad. 
BMW Concept i4 | Breeman BMW

BMW i4.

3 maart 2020

BMW onthult de BMW Concept i4: de allereerste 100% elektrische Gran Coupé. De BMW Concept i4 is uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie, waardoor hij uitstekende prestaties levert. Waaronder een volledig elektrische actieradius van 600 kilometer (WLTP) en een vermogen van 534 pk. En dit zonder enige emissie. Een nieuw tijdperk van puur elektrisch rijplezier.
BMW 3 Serie Hybride | Breeman BMW

Nieuwe hybride uitvoeringen van de BMW 3 Serie.

19 februari 2020

BMW heeft op de autoshow van Genève drie nieuwe hybride modellen van de BMW 3 Serie gepresenteerd. Zo kunnen wij klanten die duurzame mobiliteit verkiezen meer keuze bieden. Tot op heden was de BMW 330e er alleen Sedan, daarbij komt nu ook de BMW 330e Touring. Zowel de BMW 330e Sedan als BMW 330e Touring komen er tevens als BMW xDrive-varianten, BMW's slimme vierwielaandrijvingssysteem. De volledig elektrisch actieradius is tussen de 55 en 68 kilometer. Prijzen zijn nog niet bekend.

BMW 318i Sedan | Breeman BMW

BMW 318i Sedan & BMW 318i Touring.

10 februari 2020

BMW komt met goed nieuws: de nieuwe BMW 3 Serie is per direct ook te bestellen als BMW 318i Sedan en BMW 318i Touring. Waar het vorige model nog voorzien was van een 3-cilindermotor, is deze voor beide nieuwe modellen vervangen voor een krachtige 2.0 liter 4-cilinder. Dit resulteert in 20 pk meer vermogen en dynamischer rijplezier. De BMW 318i Sedan is met automatische transmissie verkrijgbaar vanaf € 44.551,- en al vanaf € 47.051,- rijdt u de BMW 318i Touring. 

Mogelijke subsidie voor elektrische auto's.

4 februari 2020

Bent u nog in dubio over de aanschaf van een elektrische auto? Wellicht trekt de nieuwe subsidieregeling u over de streep. De Nederlandse overheid gaat de aanschaf van een elektrische auto stimuleren, waardoor u bij zowel de koop van nieuwe als gebruikte auto een deel van uw aankoopbedrag terugkrijgt van de overheid. Volgens RTL Nieuws heeft de minister van Milieu, Stientje van Veldhoven, daarover gesproken met auto- en milieuclubs. Een stap in de goede richting!