Nieuwsoverzicht

BEKIJK HIERONDER HET NIEUWS VAN BREEMAN BMW.

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van Breeman BMW. U vindt hier bijvoorbeeld productinformatie van nieuwe modellen, showroomintroducties, activiteiten op het gebied van sponsoring en informatie over onze deelname aan regionale evenementen.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

BMW Plug-in Hybride modellen.

10 mei 2019

Duurzaam en dynamisch: dat is rijden in een BMW Plug-in Hybride model. Zuinig rijden zonder concessies. De accu van een BMW Plug-in Hybride is krachtig genoeg om flinke afstanden elektrisch te rijden. Daarnaast kunt u makkelijk verder rijden op een andere brandstof. U kunt er dus voor kiezen om lange afstanden af te leggen op benzine of diesel en kortere ritten of stadsverkeer op duurzame energie. Ontdek efficiënt rijplezier!

BMW 3 Serie Private Lease

Op pad met de nieuwe BMW 3 Serie.

29 april 2019

Onze Product Genius is op pad geweest met de nieuwe BMW 3 Serie. Hij reed van Gouda naar Rotterdam en heeft onderweg alle functies van de nieuwe BMW 3 Serie uitgetest. 'Je merkt goed dat de nieuwe BMW 3 Serie 55 kilogram lichter weegt dan zijn voorganger. Hij beweegt soepel door de bochten, de wegligging is perfect en hij heeft een hoge wendbaarheid. De BMW 3 Serie Sedan tilt rijdynamiek naar een ongekend hoog niveau. Hij maakt zijn naam als ultieme sportsedan meer dan waar!', vertelt onze Product Genius.

De nieuwe BMW X7.

29 april 2019

De nieuwe BMW X7 belooft een luxueuze rij- en interieurbeleving en profileert zich in design en functionaliteit. Hij laat ons kennismaken met een compleet nieuwe vorm van luxe. De combinatie van zijn elegant design en wendbare rijeigenschappen maken dit tot dé SUV voor het topsegment. De nieuwe BMW X7 staat vanaf 11 mei in onze showrooms en is leverbaar vanaf € 115.350,-.

Tijdens Koningsdag zijn wij gesloten!

Feestdagen 2019.

4 april 2019

Tijdens Koningsdag zijn wij gesloten! Maandag 29 april bent u weer van harte welkom in onze showrooms in Rotterdam en Gouda.
De BMW iX3 - reserveer nu uw productieplek bij Breeman BMW

BMW iX3 reserveren. Plaats nu uw pre-order.

4 april 2019

Wilt u als één van de eersten in de BMW iX3 rijden? Reserveer dan direct uw productieplek. Naar verwachting staat de BMW iX3 vanaf 2020 in onze showrooms. Loopt uw lease contract voor die tijd af? Maak dan gebruik van ons aantrekkelijke overbruggingsaanbod.
De nieuwe BMW 1 Serie

De nieuwe BMW 1 Serie.

28 maart 2019

De BMW 1 Serie staat vanaf 28 september in onze showrooms. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen rondom de nieuwe BMW 1 Serie? Schrijf u dan in voor de Breeman BMW nieuwsupdates. 

De nieuwe BMW 3 Serie.

1 maart 2019

Al meer dan veertig jaar staat de BMW 3 Serie Sedan wereldwijd te boek als de benchmark in het premium middensegment. De zevende generatie van de sportsedan zet nieuwe maatstaven op het gebied van rijdynamiek, ultieme premium kwaliteit en innovatie. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan staat vanaf 9 maart 2019 in onze showrooms en is leverbaar vanaf € 46.179,-.
BMW accessoires, BMW onderdelen & BMW lifestyle - bij Breeman BMW

Breeman Accessoire Shop.

28 februari 2019

Bij Breeman BMW Rotterdam hebben we een primeur: wij hebben namelijk de grootste fysieke BMW Accessoire Shop van heel Nederland. U kunt in onze Accessoire Shop terecht voor BMW onderdelen, accessoires & lifestyle producten. BMW Nederland heeft ons bekroond als 'Flagship Store'. Hier zijn wij trots op! 

Werken bij Breeman BMW - vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

22 februari 2019

Ben jij enthousiast en beschik jij over commerciële ervaring? Weet jij hoe je de behoefte van onze klant kan achterhalen? Kan jij met jouw overtuigingskracht en creativiteit ons huidige klantenbestand onderhouden en verder uitbreiden? Kom dan werken als Commercieel Medewerker Binnendienst.