Nieuwsoverzicht

BEKIJK HIERONDER HET NIEUWS VAN BREEMAN BMW.

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van Breeman BMW. U vindt hier bijvoorbeeld productinformatie van nieuwe modellen, showroomintroducties, activiteiten op het gebied van sponsoring en informatie over onze deelname aan regionale evenementen.

BMW 8 Serie Coupé Concept

De BMW 8 Serie Coupé.

13 november 2017

In 2018 staat de reeds als concept gepresenteerde BMW 8 Serie Coupé in onze showrooms. Een ware gentleman’s coupé, waarin rijdynamiek en eigentijdse luxe worden verenigd.

De Nieuwe BMW M3 CS bij Breeman BMW in Rotterdam en Gouda

De nieuwe BMW M3 CS.

13 november 2017

De BMW M3 CS is vanaf januari 2018 te bestellen bij Breeman BMW M. 460 pk, 600 Nm koppel en gelimiteerd tot 1200 exemplaren. Interesse? Lees snel verder.

Breeman BMW Exclusief Automotive Partner VNO-NCW

Breeman BMW exclusief automotive partner.

19 oktober 2017

VNO-NCW Regio Rotterdam is dé invloedrijkste regionale netwerkorganisatie voor en door ondernemers. Met trots kunnen wij melden ons te hebben verbonden aan dit prachtige regionetwerk als exclusief automotive partner!

BMW Rotterdam Breeman Centrum Rode BMW

Strak in de lak.

19 oktober 2017

De meest bekende BMW van Rotterdam is uiteraard de rode BMW die uit de gevel op de Poortstraat steekt in het centrum van de stad. Na dertig jaar was het op donderdag 12 oktober tijd voor een onderhoudsbeurt.