Nieuwsoverzicht

BEKIJK HIERONDER HET NIEUWS VAN BREEMAN BMW.

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van Breeman BMW. U vindt hier bijvoorbeeld productinformatie van nieuwe modellen, showroomintroducties, activiteiten op het gebied van sponsoring en informatie over onze deelname aan regionale evenementen.

BMW X2 Lefhebber Edition.

19 juli 2018

Houdt u van opvallen? De BMW X2 Lefhebber Edition is geen alledaagse verschijning. Maar eentje met een eigen, brutaal karakter. De nieuwe BMW X2 Lefhebber Edition is een leider. Hij volgt zijn eigen weg. Hier is durf voor nodig. Alleen iets voor de échte #lefhebber! Van deze Limited Edition zijn 100 stuks in heel Nederland verkrijgbaar. Een beperkte oplage. U rijdt deze rijk uitgeruste uitvoering vanaf € 49.500,-.

 Breeman BMW Rotterdam Zuid

Werkzaamheden Groene Kruisweg en Driemanssteeweg.

18 juli 2018

Van 16 juli tot en met 17 augustus 2018 krijgt de Groene Kruisweg, tussen de A15 en de Driemanssteeweg, een nieuwe asfaltlaag. Ook de Driemanssteeweg moet er aan geloven en wordt opnieuw geasfalteerd. Voor u als bezoeker van Breeman betekent dit dat u een omleiding moet volgen om bij onze vestiging in Rotterdam Zuid te komen. 
 

BMW X1 Orange Edition.

16 juli 2018

Vergeet de molens, tulpen en kaas. Nederland heeft er een nieuw icoon bij, namelijk de BMW X1 Orange Edition. Deze BMW wordt gebouwd bij VDL Nedcars in het Limburgse Born. Een BMW met een Nederlands tintje. Verkrijgbaar vanaf € 49.995.

Premium Summer Selection.

10 juli 2018

Als u naar buiten kijkt, ziet u het meteen: de zomer is in volle gang. Wij willen dit heugelijke feit graag met u vieren. Daarom introduceert Breeman BMW de Premium Summer Selection. Een uitgebreide selectie BMW occasions uit de bouwjaren 2017 & 2018 met extra voordeel tot 1 augustus.

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé.

3 juli 2018

Op 15 juni introduceerde BMW tijdens de ’24 Hours of Le Mans’ de geheel nieuwe BMW 8 Serie Coupé. Deze indrukwekkende coupé combineert indrukwekkende dynamiek, met balans, betrouwbaarheid en comfort voor de lange afstand. De BMW 8 Serie Coupé is een nieuw hoofdstuk in de succesvolle BMW sportautohistorie en vormt de start van het modelinitiatief in het hogere luxesegment van BMW. Een ongeëvenaarde combinatie van sportiviteit en eigentijdse luxe, betrouwbaarheid, comfort voor de lange afstand en innovatieve bediening, rij-assistentie en connectiviteit. 

Breeman en Kalfsbeek: partners in paardensport.

1 juli 2018

Van 21 t/m 24 juni vond CHIO Rotterdam plaats. Een extra bijzonder editie, dit jaar viert het oudste topsport evenement van Rotterdam namelijk haar 70ste verjaardag. Als oudste BMW dealer van Nederland heeft Breeman BMW als Legacy Partner haar naam mogen verbinden aan dit prachtige evenement. Niet alleen dit jaar, maar ook tijdens de Europese Kampioenschappen Paardensport in 2019.

De nieuwe BMW X5.

1 juni 2018

Op 6 juni onthulde BMW de vierde generatie BMW X5, grondlegger van de BMW X familie en marktleider in het premium AWD-segment. De nieuwe BMW X5 opent een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de eerste auto in het segment van de Sports Activity Vehicle (SAV), waarvan inmiddels meer dan 2,2 miljoen exemplaren zijn verkocht. De nieuwe BMW X5 biedt een nieuw design, meer comfort, sportiever rijgedrag en innovatieve voorzieningen. Vanaf 24 november kunt u de nieuwe BMW X5 bewonderen in onze showrooms te Rotterdam en Gouda.

De nieuwe BMW M5 Competition.

1 mei 2018

De nieuwe BMW M5 Competition. Nóg krachtiger, nóg scherper en nóg meer beleving. Met 625 pk en BMW M xDrive de ultieme sportsedan. Vanaf juni te bestellen bij dé BMW M dealer voor de regio Groot Rotterdam.

De tweede generatie BMW X4.

4 april 2018

BMW introduceert de tweede generatie BMW X4. Sportiever, wendbaarder en hoogwaardiger. Ten opzichte van de vorige generatie is de nieuwe BMW X4 in de lengte, breedte en qua wielbasis gegroeid. Vanaf 14 juli staat de nieuwe BMW X4 in onze showrooms te Rotterdam en Gouda voor een vanaf prijs van € 62.995,-.

BMW zomerbandenwissel

Tweede Paasdag open.

20 maart 2018

Traditioneel is Tweede Paasdag een dag waarop veel mensen eropuit trekken om te gaan winkelen. Natuurlijk openen wij dan ook graag onze deuren om u op maandag 2 april te verwelkomen in een van onze showrooms. U kunt zowel in Rotterdam (Driemanssteeweg 130) als Gouda (Antwerpseweg 11) terecht van 11.00 - 16.00 uur, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord.