Nieuwsoverzicht

BEKIJK HIERONDER HET NIEUWS VAN BREEMAN BMW.

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van Breeman BMW. U vindt hier bijvoorbeeld productinformatie van nieuwe modellen, showroomintroducties, activiteiten op het gebied van sponsoring en informatie over onze deelname aan regionale evenementen.

BMW iX

BMW iX.

11 november 2020

Een visie wordt werkelijkheid: de BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. De langverwachte elektrische SUV heeft een elegant uiterlijk en hypermodern interieur en een actieradius van meer dan 600 kilometer. De BMW iX staat vanaf de tweede helft van 2021 in onze showrooms!
BMW iX3 | Breeman BWM

BMW iX3.

5 november 2020

Als eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV) brengt de BMW iX3 duurzame mobiliteit naar een volgend niveau. De BMW iX3 is uitgerust met de BMW eDrive technologie van de vijfde generatie en beschikt over een zeer krachtige accu en een vermogen van 286 pk. Hierdoor heeft u bij normaal dagelijks gebruik een actieradius tot 459 kilometer (WLTP). De BMW iX3 is leverbaar vanaf € 67.500,-.
#LETSCONNECT

Een verbinding maken doe je samen.

28 oktober 2020

Of het nu gaat om het bezoeken van onze websites, het volgen van onze social media kanalen of een bezoek aan onze vestigingen, we zijn ontzettend trots op de verbinding die we sinds 1908 hebben gelegd met u als onze relatie. In een tijd waarin digitale connecties steeds vaker worden gemaakt introduceren wij een nieuwe slogan die aansluit bij het heden én de toekomst: #LETSCONNECT. 

BMW 128Ti - Breeman BMW

De BMW 128ti.

7 oktober 2020

Als we naar de benzinevarianten kijken van de nieuwe 1 Serie dan zijn er momenteel twee opties: de BMW 118i en de BMW M135i. Zoekt u hier iets tussen in? Dan brengt de BMW 128ti uitkomst! De nieuwe BMW 128ti komt in november van dit jaar op de markt en is leverbaar vanaf € 49.990,-.
Coronavirus | Breeman BMW

Wij staan voor u klaar!

30 september 2020

De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft effect op ons allemaal. Natuurlijk hebben we preventief de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen waarmee een bezoek aan onze vestigingen voorlopig mogelijk blijft. Blijft u liever thuis? Zowel online als telefonisch zijn wij goed bereikbaar!
De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio.

30 september 2020

Zojuist onthuld: de BMW 4 Serie Cabrio. Een zeer elegante verschijning met dynamische en wendbare rijeigenschappen. Wat opvalt is de karakteristieke nierengrille en de softtop. Waar dit bij het voorgaande model nog een hardtop was.  De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio is in maart 2021. Prijzen maakt BMW later dit jaar bekend.
BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé

De nieuwe BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé.

22 september 2020

Aan het begin van de zomer heeft u kennisgemaakt met de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Nu kunnen wij u ook het nieuwe topmodel presenteren: de nieuwe BMW M4 Coupé. Daarnaast onthult BMW onthult direct de nieuwe BMW M3 Sedan. Wat direct opvalt zijn de krachtige lijnen, met een grote nierengrille als blikvanger. Klaar voor zowel de weg als het circuit. De BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé maken het BMW ///M modellengamma compleet!

BMW 545e xDrive

BMW 545e Plug-in Hybride.

17 augustus 2020

De nieuwe BMW 545e xDrive Sedan combineert een efficiënte elektromotor van 109 pk met een krachtige zes-in-lijn benzinemotor van 285 pk. Dit komt neer op een totaalvermogen van 394 pk. Volledig elektrisch rijden èn dynamische prestaties. Vanaf eind september bij ons te bestellen.

BMW Plug-in Hybride.

1 augustus 2020

Duurzaam en dynamisch: dat is rijden in een BMW Plug-in Hybride model. Zuinig rijden zonder concessies. De accu van een BMW Plug-in Hybride is krachtig genoeg om flinke afstanden elektrisch te rijden. Daarnaast kunt u makkelijk verder rijden op benzine. U kunt er dus voor kiezen om lange afstanden af te leggen op benzine en kortere ritten of stadsverkeer op duurzame energie. Ontdek efficiënt rijplezier!
BMW 5 Serie Touring | Breeman BMW

De nieuwe BMW 5 Serie Touring.

27 juli 2020

De BMW 5 Serie Touring is zowel zakelijk als privé gezien de perfecte auto. Hij combineert buitengewone functionaliteit en het comfort op lange ritten met indrukwekkende rijdynamiek. Het exterieur ziet er zelfverzekerder en moderner uit dan ooit, dankzij de bijzonder grote wielbasis, heldere oppervlakken en bijzondere designhighlights. Een elegant en uiterst veelzijdig interieur biedt vooral dankzij de flexibele bagageruimte royale opbergmogelijkheden. Kortom, de BMW 5 Serie Touring vestigt nieuwe maatstaven op gebied van comfort en flexibiliteit.