Nieuwsoverzicht

BEKIJK HIERONDER HET NIEUWS VAN BREEMAN BMW.

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van Breeman BMW. U vindt hier bijvoorbeeld productinformatie van nieuwe modellen, showroomintroducties, activiteiten op het gebied van sponsoring en informatie over onze deelname aan regionale evenementen.

De BMW Concept 4 | Breeman BMW

De BMW Concept 4.

10 september 2019

BMW heeft tijdens de 68e IAA autoshow in Frankfurt de BMW Concept 4 onthuld. De vormgeving van de BMW Concept 4 is vloeiend, dynamisch en elegant. Hij oogt breed en laag en heeft een daadkrachtige uitstraling. Opvallend is de verticale dubbele nierengrille met kristalglas. Een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de dynamische coupés.
De BMW i3s Edition RoadStyle & BMW i8 Coupe Ultimate Sophisto Edition

BMW i lanceert aantrekkelijke 'Edition' modellen.

6 september 2019

BMW i lanceert opnieuw aantrekkelijke en opvallende speciale Edition modellen. Het gaat om exclusieve uitvoeringen in een gelimiteerde oplage van de 100% elektrische BMW i3s en de plug-in hybride sportauto’s BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster. De nieuwe Edition modellen zijn vanaf november 2019 verkrijgbaar. Ze onderscheiden zich met een stijlvol design en een bijzondere uitrusting. Leverbaar vanaf € 49.995,-.

BMW i3 in Rotterdam - Breeman BMW

De BMW i3 als deelauto in Rotterdam.

5 september 2019

Rotterdam neemt haar verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst. Vorig jaar hebben de gemeente Rotterdam en BMW de handen al ineen geslagen voor project 'Electric City Drive', gericht op het verbeteren van de luchtkwaliteit. Deze samenwerking beviel zo goed dat er nu weer een nieuw project wordt gestart waarin verschillende Rotterdamse influencers de BMW i3 als deelauto testen. Zo word Rotterdam schoon, leefbaar en toegankelijk. 
De nieuwe BMW X5 xDrive 45e

De nieuwe BMW X5 xDrive45e.

2 september 2019

De nieuwe BMW X5 xDrive45e heeft meer vermogen, een betere acceleratie, grotere actieradius, aanzienlijk lager brandstofverbruik en nog verder gereduceerde emissies. Tal van vernieuwende technologiën geven hem een nog grotere voorsprong op de concurrentie. De BMW X5 Plug-in Hybride neemt duurzaam en verantwoord de leiding. Leverbaar vanaf € 86.257,-.

Werken bij Breeman BMW - vacatures

BMW Backstage.

22 augustus 2019

Heeft u altijd al een kijkje onder de motorkap van uw BMW willen nemen? En bent u benieuwd hoe het eraan toe gaat in onze werkplaats? Zet zaterdag 28 september dan in uw agenda. Op deze datum is het weer tijd voor 'BMW Backstage'. Wij openen de deuren van onze werkplaats en nodigen u graag uit voor een uniek kijkje achter de schermen. Een prachtige ervaring voor elke BMW liefhebber!

Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur - Breeman BMW

Europese Kampioenschappen 2019.

13 augustus 2019

Van maandag 19 augustus t/m zondag 25 augustus vind in het Kralingse Bos de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur plaats. Het grootste internationale hippische topsportevenement dat ooit in Rotterdam heeft plaatsgevonden. Met de allerbeste spring- en (para)dressuurruiters en paarden van Europa. Wederom heeft Breeman BMW als Legacy Partner haar naam mogen verbinden aan dit prachtige evenement. Een waar genoegen!
De BMW 225xe Active Tourer | Breeman BMW

De nieuwe BMW 225xe Active Tourer.

9 augustus 2019

De nieuwe BMW 225xe Active Tourer is veelzijdiger en efficiënter dan ooit. Waar het vorige model een volledig elektrische actieradius had van 41 kilometer, is dit in de nieuwe versie van de BMW 225xe Active Tourer toegenomen naar 57 kilometer. Volledig emissievrij rijden in de stad en zelfs daarbuiten!

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé.

24 juli 2019

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé is onderweg. Gehuld in een in het oog springende camouflagewrap werkt BMW momenteel de laatste tests af voordat de nieuwe vierdeurs-coupe tijdens de Los Angeles Auto Show in november dit jaar gepresenteerd zal worden. De officiële marktintroductie van de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé staat gepland voor het voorjaar van 2020. Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie rondom de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé. Schrijf u dan nu in voor onze updates!

De nieuwe BMW X6 | Breeman BMW

De nieuwe BMW X6.

3 juli 2019

De nieuwe BMW X6 is in elk opzicht indrukwekkend. Kijk maar eens naar zijn vernieuwde vormgeving, krachtige motor en vooruitstrevende technologieën zoals de indrukwekkende BMW nierengrille ‘Iconic Glow’ en BMW Laserlight in X design (optioneel). De BMW X6 straalt pure dominantie uit. Vanaf december in onze showrooms. De prijzen zijn nog niet bekend.