Nieuwsoverzicht

BEKIJK HIERONDER HET NIEUWS VAN BREEMAN BMW.

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten van Breeman BMW. U vindt hier bijvoorbeeld productinformatie van nieuwe modellen, showroomintroducties, activiteiten op het gebied van sponsoring en informatie over onze deelname aan regionale evenementen.

BMW plug-in Hybride modellen | Breeman BMW

De nieuwe BMW 320e & 520e Plug-in Hybride modellen.

27 januari 2021

Het Plug-in Hybride aanbod van BMW blijft groeien. Vanaf maart 2021 heeft u ook de keuze uit de BMW 320e Sedan, BMW 320e Touring, BMW 320e xDrive Touring, BMW 520e Sedan en de 520e Touring. Daarmee wordt geëlektrificeerd rijplezier al mogelijk vanaf € 48.132,- en is er altijd wel een BMW Plug-in Hybride model dat bij u past!
BMW onderhoud | Breeman BMW

Onze bereikbaarheid.

14 december 2020

Wij blijven fysiek geopend voor onderhoud en reparatie. Online zijn wij geopend voor verkoop van nieuwe en gebruikte BMW's. Zo staan wij via Whatsapp, e-mail, onze chatservice en videobellen voor u klaar. Onze dienstverlening gaat dus gewoon door!
BMW iX3 | Breeman BMW

BMW iX3.

10 december 2020

Als eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV) brengt de BMW iX3 duurzame mobiliteit naar een volgend niveau. De BMW iX3 is uitgerust met de BMW eDrive technologie van de vijfde generatie en beschikt over een zeer krachtige accu en een vermogen van 286 pk. Hierdoor heeft u bij normaal dagelijks gebruik een actieradius tot 460 kilometer (WLTP). Ervaar de BMW iX3 tijdens een proefrit vanaf 30 januari!
BMW iX

BMW iX.

11 november 2020

Een visie wordt werkelijkheid: de BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. De langverwachte elektrische SUV heeft een elegant uiterlijk en hypermodern interieur en een actieradius van meer dan 600 kilometer. De BMW iX staat vanaf de tweede helft van 2021 in onze showrooms!
#LETSCONNECT

Een verbinding maken doe je samen.

28 oktober 2020

Of het nu gaat om het bezoeken van onze websites, het volgen van onze social media kanalen of een bezoek aan onze vestigingen, we zijn ontzettend trots op de verbinding die we sinds 1908 hebben gelegd met u als onze relatie. In een tijd waarin digitale connecties steeds vaker worden gemaakt introduceren wij een nieuwe slogan die aansluit bij het heden én de toekomst: #LETSCONNECT. 

BMW 128Ti - Breeman BMW

De BMW 128ti.

7 oktober 2020

Als we naar de benzinevarianten kijken van de nieuwe 1 Serie dan zijn er momenteel twee opties: de BMW 118i en de BMW M135i. Zoekt u hier iets tussen in? Dan brengt de BMW 128ti uitkomst! De nieuwe BMW 128ti komt in november van dit jaar op de markt en is leverbaar vanaf € 49.990,-.
De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio.

30 september 2020

Zojuist onthuld: de BMW 4 Serie Cabrio. Een zeer elegante verschijning met dynamische en wendbare rijeigenschappen. Wat opvalt is de karakteristieke nierengrille en de softtop. Waar dit bij het voorgaande model nog een hardtop was.  De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio is in maart 2021. Prijzen maakt BMW later dit jaar bekend.
BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé

De nieuwe BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé.

22 september 2020

Aan het begin van de zomer heeft u kennisgemaakt met de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Nu kunnen wij u ook het nieuwe topmodel presenteren: de nieuwe BMW M4 Coupé. Daarnaast onthult BMW onthult direct de nieuwe BMW M3 Sedan. Wat direct opvalt zijn de krachtige lijnen, met een grote nierengrille als blikvanger. Klaar voor zowel de weg als het circuit. De BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé maken het BMW ///M modellengamma compleet!

BMW 545e xDrive

BMW 545e Plug-in Hybride.

17 augustus 2020

De nieuwe BMW 545e xDrive Sedan combineert een efficiënte elektromotor van 109 pk met een krachtige zes-in-lijn benzinemotor van 285 pk. Dit komt neer op een totaalvermogen van 394 pk. Volledig elektrisch rijden èn dynamische prestaties. Vanaf eind september bij ons te bestellen.
BMW eDrive Zone | Breeman BMW

BMW Plug-in Hybride.

1 augustus 2020

Duurzaam en dynamisch: dat is rijden in een BMW Plug-in Hybride model. De elektrische aandrijving is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld stedelijk verkeer en woon-werkverkeer. Voor langere ritten of op de snelweg geniet u van de grote actieradius van een verbrandingsmotor. U rijdt veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat. Vind het het  BMW Plug-in Hybride model dat het beste bij u past!