De service van een echt familiebedrijf.

Vaak betekent onderhoud en/of reparatie aan uw BMW een onderbreking van uw dagelijkse bezigheden. Om hinder voor u tot een minimum te beperken zetten wij graag dat extra stapje om u de dienstverlening te bezorgen die u van een premium merkdealer mag verwachten. Vervangend vervoer, de BMW Product Genius, bandenopslag. Ervaar de service van een echt familiebedrijf. Business doet u bij Breeman.

Haal en brengservice Breeman BMW Gouda Rotterdam

Haal- en brengservice.

Heeft u geen tijd uw BMW bij een van onze vestigingen langs te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem. Met onze haal- en brengservice komen wij uw BMW op een gewenste locatie en tijdstip ophalen en brengen wij deze na onderhoud weer netjes bij u retour. Kiest u voor vervangend vervoer tijdens het onderhoud van uw BMW? Dan laten wij een vergelijkbare auto bij u achter.

Breeman BMW Shuttle Service Rotterdam Gouda

Shuttle Service.

Bent u in de gelegenheid om naar onze vestigingen Rotterdam of Gouda te komen voor onderhoud maar is er niemand vinden die u kan ophalen? Onze BMW Shuttle Service staat voor u klaar en brengt naar waar u wezen moet. Wanneer uw auto weer bij ons klaarstaat komen we u tevens graag weer ophalen. Wilt u gebruik maken van deze shuttle service? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak in onze werkplaatsplanner.

BMW Service

Vervangend vervoer.

Onze gespecialiseerde en ervaren monteurs proberen zo spoedig mogelijk uw BMW weer in topconditie te krijgen. Gedurende de tijd dat u geen beschikking over uw BMW heeft is het mogelijk om gebruik te maken van een huurauto van Breeman BMW.

Het aanbod in onze huurvloot is erg divers. Bij het inplannen van een huurauto houden we daarom zo goed mogelijk rekening met het type auto waar u zelf in rijdt. Indien mogelijk zetten wij gelijkwaardig vervangend vervoer in. Naast de huurauto’s biedt Breeman BMW ook kosteloze en milieuvriendelijke alternatieven zoals een leenfiets of een elektrische scooter. Wilt u gebruik maken van vervangend vervoer van Breeman BMW. dan kunt u dit aangeven bij het maken van een werkplaatsafspraak.

Marlon das Dores Product Genius Breeman BMW

BMW Product Genius

Welke vragen u over (uw) BMW ook heeft, onze BMW Product Genius Marlon das Dores heeft er een antwoord op. Geheel vrijblijvend neemt Marlon u mee in de wereld van BMW en informeert hij u op onze vestiging aan de Driemanssteeweg 130 te Rotterdam over de werking van bijvoorbeeld het BMW navigatiesysteem, Head up Display of BMW ConnectedDrive. Bent u zoek naar een nieuwe BMW dan helpt hij u tevens graag met het maken van een samenstelling van uw droomauto.

Geïnteresseerd in een afspraak met onze BMW Product Genius Marlon? Maak dan telefonisch een afspraak via 010-3094601, per e-mail via productgenius@fbreeman.nl of klik hieronder om contact op te nemen.

BMW Winterwissel Breeman BMW Gouda Rotterdam

Bandenopslag.

De opslag van winter- en/of zomerbanden vraagt om veel ruimte. Ruimte die u thuis ongetwijfeld beter kunt gebruiken. Wanneer u deze opslagmogelijkheid niet zelf hebt is het mogelijk om uw banden in het bandenhotel van Breeman BMW op te slaan. Voor deze service brengen wij (uitgaande van 2 wissels per jaar) € 242,16 per jaar in rekening.

Heeft u recentelijk uw wielset thuis opgeslagen en wilt u alsnog dat wij uw banden opslaan? Wij halen deze eenmalig kosteloos bij u op. Geïnteresseerd in de bandenopslag van Breeman BMW? Neem dan hieronder contact met ons op.