Op pad met de nieuwe BMW 3 Serie.

Een ongekende ervaring.

Onze Product Genius is op pad geweest met de nieuwe BMW 3 Serie. Hij reed van Gouda naar Rotterdam en heeft onderweg alle functies van de nieuwe BMW 3 Serie uitgetest. 'Je merkt goed dat de nieuwe BMW 3 Serie 55 kilogram lichter weegt dan zijn voorganger. Hij beweegt soepel door de bochten, de wegligging is perfect en hij heeft een hoge wendbaarheid. De BMW 3 Serie Sedan tilt rijdynamiek naar een ongekend hoog niveau. Hij maakt zijn naam als ultieme sportsedan meer dan waar!', vertelt onze Product Genius.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW 3 Serie - BMW Private Lease

Verfijnd design.

Het design van de nieuwe BMW 3 Serie is aangescherpt. 'De nieuwe BMW 3 Serie is een krachtige verschijning. Tijdens mijn rit door Rotterdam en Gouda heb ik veel bewonderende blikken gezien. Dit verbaast mij dan ook niks. De lange motorkap, korte wielbasis en bekende Hofmeister-knik maken direct indruk. Ook de nieuwe BMW niergrille geven hem direct een ander gezicht. Niet alleen aan de voorzijde is veel veranderd. Ook de achterzijde is onder handen genomen. De nieuwe BMW 3 Serie is voorzien van achterlichten in een L vorm. Dit zorgt voor een sportieve, maar verfijnde achterzijde.', aldus onze Product Genius. 

"Hey BMW"

Maar ook over de innovatieve technologieën raakt hij niet uitgepraat. 'Dankzij nieuwe Connectivity-technologieën kunt u nu met uw BMW 3 Serie communiceren. Dit is erg eenvoudig. U zegt "Hey BMW'' en het nieuwe model herkent uw stem en luistert naar uw wensen'. Enthousiast vertelt onze Product Genius: 'Ook is het mogelijk om uw nieuwe BMW 3 Serie te ontgrendelen met uw mobiele telefoon die als sleutel fungeert. Deze nieuwe functie maken hem vooruitstrevend uniek'.

De nieuwe BMW 3 Serie zelf ervaren?

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is verkrijgbaar vanaf € 46.179,-. Deze vanafprijs is gebaseerd op de BMW 320i Sedan. Uiteraard is de BMW 3 Serie Sedan ook verkrijgbaar als Model Sport Line, Model Luxury Line of Model M Sport. Wilt u net als onze Product Genius de nieuwe BMW 3 Serie zelf ervaren en mee op pad nemen? Vraag dan direct een proefrit aan.