Over Breeman.

De oudste BMW dealer van Nederland.

Breeman BMW is officieel dealer van BMW met vestigingen in Rotterdam en Gouda. Als oudste BMW dealer weten wij als geen ander wat u zo aantrekt in de producten van BMW, waarbij rijplezier, genieten en bewust leven centraal staat. Lees hier over onder andere onze bedrijfshistorie, de Breeman Classic Collection, onze zakelijke diensten en vacatures.

1908 Breeman BMW Geschiedenis

BEDRIJFSHISTORIE.

Het familiebedrijf Breeman is ruim een eeuw geleden door Willem Breeman gestart. Hij had een passie voor motoren en opende in 1908 ‘Motorhuis W. Breeman’ aan de Taborstraat in Rotterdam-Kralingen. Meer dan honderd jaar later wordt de onderneming geleid door de derde generatie. Benieuwd naar de geschiedenis van familiebedrijf Breeman? Klik dan hieronder om de volledige bedrijfshistorie te lezen.

Breeman BMW Classic Collection

Breeman Classic Collection.

Naast dat Breeman BMW bekend als oudste BMW dealer van Nederland, staat de familie Breeman ook bekend om de Breeman Classic Collection. 'Wij zijn BMW-dealer vanaf 1931, dan houd je er wel eens eentje over en dat is dan toch wel een beetje uit de hand gelopen' aldus eigenaar Frits Breeman zelf. Benieuwd naar de Breeman Classic Collection? Klik dan op onderstaande button.

Werken bij Breeman BMW - vacatures

BREEMAN BMW ZAKELIJK.

Ook in de zakelijke sector bedient Breeman BMW een trouwe klantenkring en bouwen wij aan nieuwe relaties middels een warme en persoonlijke behandeling. Als betrouwbare partner op het gebied van duurzaam, maatschappelijk verantwoord en kostenefficiënt ondernemen, kijken we samen met u naar uw wagenpark en mobiliteitsbehoefte. Meer weten over Breeman BMW zakelijk? Klik dan hieronder.

Werken bij Breeman BMW - vacatures

WERKEN BIJ BREEMAN BMW.

Welkom bij de familie.

'Mijn naam is Breeman, maar jullie zijn Breeman' aldus eigenaar Frits Breeman zelf tijdens een van de jaarlijkse personeelsbijeenkomsten. Een familiebedrijf dankt haar bestaan natuurlijk niet alleen aan haar klanten, maar ook zeker aan haar medewerkers. Heb jij affiniteit met de automotive branche en het merk BMW? Klik dan hieronder en bekijk onze vacatures.