De BMW 745e Plug-in Hybride.

De BMW 745e Plug-in Hybride combineert het beste van twee werelden: de krachtige zescilinder benzinemotor met de efficiëntie van een hypermodern accupakket. Een BMW topklasse-limousine met de verbruikswaarden van een compacte auto. U kunt volledig elektrisch rijden tot een snelheid van 140 km/u. De volledige elektrische actieradius bedraagt gemiddeld 58 kilometer. De luxueuze oplossing voor duurzame mobiliteit. 

Highlights.

Van 0 - 100 km/h in 5,2 sec.
Elektromotor.
BMW 745e plug-in hybride | Breeman BMW

Van 0 - 100 km/h in 5,2 sec.

De nieuwe BMW 745e Plug-in Hybride laat zich het liefst omschrijven als imposant, zuinig en snel. Het plug-in hybridesysteem omvat een zescilinder-in-lijn die speciaal voor dit model is aangepast om een maximumvermogen te leveren van 210 kW (286 pk). Hierdoor accelereert de BMW 745e Plug-in Hybride van 0 naar 100 km/h in 5,2 seconden. De maximum snelheid is begrenst op 250km/h.  

BMW 745e plug-in hybride | Breeman BMW

Elektromotor.

De batterij van de BMW 745e Plug-in Hybride wordt van nieuwe energie voorzien, wanneer u als bestuurder de rem of het gas loslaat. Doordat de batterij onder de achterbank gemonteerd is en de brandstoftank zich boven de achteras bevindt, heeft de bagageruimte een capaciteit van 420 liter. Zo kunt u altijd genoeg meenemen!

Voordelen BMW Plug-in Hybride.

BMW plug-in hybride modellen blinken uit door tal van voordelen voor de gebruiker:

  • Kostenbesparing: elektrisch rijden in stedelijk gebied is voordeliger dan rijden op diesel of benzine als de accu thuis of op het werk wordt opgeladen tegen een laag elektriciteitstarief.
  • Altijd de juiste temperatuur: voorverwarmen en -koelen is standaard.
  • Remmen is energie terugwinnen: de accu wordt bijgeladen bij afremmen. Bij conventionele auto’s met alleen een verbrandingsmotor wordt remenergie alleen omgezet in warmte en remstof.
  • Het beste van twee werelden: plug-in hybrides bieden elektrisch rijplezier in stedelijke gebieden en de bekende BMW rijdynamiek op lange afstanden.
  • Blik op de toekomst: omdat een plug-in hybride ook geheel emissievrij kan rijden is hij geschikt voor rijden in milieuzones in steden. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van parkeerprivileges en tol uitsparen.
  • Beter leefklimaat in de stad: elektrisch rijden draagt bij aan vermindering van emissie en van geluidsoverlast in steden.

Interesse?

De BMW 745e is leverbaar vanaf € 112.002,-. Heeft u interesse? Vraag dan direct uw offerte aan!