De nieuwe BMW 225xe Active Tourer.

De nieuwe BMW 225xe Active Tourer is veelzijdiger en efficiënter dan ooit. Waar het vorige model een volledig elektrische actieradius had van 41 kilometer, is dit in de nieuwe versie van de BMW 225xe Active Tourer toegenomen naar 57 kilometer. Dit is een stijging van 25%. Deze significante toename van de elektrische range is grotendeels te danken aan de hogere capaciteit van de lithium-ion-accu. Zonder dat de afmetingen van de accu zijn gewijzigd, dus de bagageruimte blijft gespaard. Daarnaast is de CO2-uitstoot gereduceerd naar 42 - 44 gram per kilometer. Ontdek efficiënt rijplezier!

Highlights.

Ontdek de absolute hoogtepunten van de BMW 225xe Active Tourer.

Verbruik.
Eenvoudig opladen.
Elektrische topsnelheid.
BMW 225xe iPerformance Active Tourer | Breeman BMW

Verbruik.

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer zit boordevol energie. In de volledig elektrische modus is er een actieradius tot wel 57 kilometer mogelijk. Lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos rijden terwijl de uitmuntende rijdynamiek blijft behouden. Precies wat u van een BMW verwacht.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,7 - 2,3
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 42 - 44
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 13,5 - 13,8

BMW 225xe iPerformance Active Tourer | Breeman BMW

Eenvoudig opladen.

Thuis kan de BMW 225xe iPerformance Active Tourer worden opgeladen aan een normaal stopcontact met behulp van de standaard meegeleverde laadkabel. Op deze manier is de accu in 5 uur volledig opgeladen. Met gebruik van een BMW i Wallbox lukt dat in 3 uur en 15 minuten. Onderweg is opladen altijd mogelijk bij openbare laadstations.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer | Breeman BMW

Elektrische topsnelheid.

Een BMW plug-in hybride kampt met het vooroordeel dat deze niet snel zou zijn. Wij weten wel beter. De BMW 225xe accelereert vanuit stilstand naar 100 km/u in 6,7 seconden. Daarbij biedt de elektromotor net dat vleugje extra sportiviteit. De topsnelheid van de BMW 225xe Active Tourer bedraagt 202 km/u. In puur elektrische rijmodus is een maximale snelheid van 130 km/u mogelijk.

Voordelen BMW Plug-in Hybride.

BMW plug-in hybride modellen blinken uit door tal van voordelen voor de gebruiker:

  • Kostenbesparing: elektrisch rijden in stedelijk gebied is voordeliger dan rijden op diesel of benzine als de accu thuis of op het werk wordt opgeladen tegen een laag elektriciteitstarief.
  • Altijd de juiste temperatuur: voorverwarmen en -koelen is standaard.
  • Remmen is energie terugwinnen: de accu wordt bijgeladen bij afremmen. Bij conventionele auto’s met alleen een verbrandingsmotor wordt remenergie alleen omgezet in warmte en remstof.
  • Het beste van twee werelden: plug-in hybrides bieden elektrisch rijplezier in stedelijke gebieden en de bekende BMW rijdynamiek op lange afstanden.
  • Blik op de toekomst: omdat een plug-in hybride ook geheel emissievrij kan rijden is hij geschikt voor rijden in milieuzones in steden. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van parkeerprivileges en tol uitsparen.
  • Beter leefklimaat in de stad: elektrisch rijden draagt bij aan vermindering van emissie en van geluidsoverlast in steden.

Interesse?

 De BMW 225xe iPerformance Active Tourer is leverbaar vanaf € 44.603,-. Heeft u interesse? Vraag dan direct uw offerte aan!