BMW 330e Plug-in Hybride.

Leverbaar vanaf € 53.930,-.

De nieuwe BMW 330e Plug-in Hybride wordt aangedreven door 292 pk puur rijplezier, vermogen en maximale efficiëntie. De toonaangevende technologie van BMW eDrive maakt een grotere actieradius van maximaal 66 elektrische kilometers mogelijk – en dat bij een aanzienlijk lagere CO2-emissie. De iconische sportsedan toont dat sportiviteit uitstekend te combineren is met (volledig) elektrische aandrijving. Met het vernieuwde, stijlvolle design staat hij klaar om alles opnieuw te ontdekken. 

De BMW 330e is leverbaar vanaf € 53.930,-.

Highlights.

Ontdek de absolute hoogtepunten van de BMW 330e.

Verbruik.
Opladen.
Rijmodus.
BMW 330e eDrive Edition | Breeman BMW

Verbruik.

Het innovatieve aandrijvingsconcept van de BMW 330e bestaat uit de nieuwe, nog krachtigere BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor, de uiterst efficiënte eDrive elektromotor en BMW EfficientDynamics technologieën. Het resultaat: meer vermogen, betere acceleratie en aanzienlijk lager brandstofverbruik.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 1,9 - 2,1
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 45 - 49
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 11 - 11,9

BMW 330e eDrive Edition | Breeman BMW

Opladen.

Snel en eenvoudig thuis laden kan via een normaal 230V-stopcontact. De accu van uw BMW 330e is dan volledig opgeladen in slechts 5 uur. Heeft u thuis een BMW i Wallbox? Dan duurt dit ca. 2,5 uur. 

 

 

BMW330e - Breeman BMW

Rijmodus.

Bij de eDrive aandrijving kunnen de rijprogramma's HYBRID, ELECTRIC en BATTERY CONTROL via eigen toetsen worden geselecteerd. Zo is de Plug-in Hybride BMW eenvoudig en snel af te stemmen op verschillende rijsituaties. Starten gebeurt altijd in rijprogramma HYBRID, dat een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor garandeert.

Voordelen BMW Plug-in Hybride.

BMW plug-in hybride modellen blinken uit door tal van voordelen voor de gebruiker:

  • Kostenbesparing: elektrisch rijden in stedelijk gebied is voordeliger dan rijden op diesel of benzine als de accu thuis of op het werk wordt opgeladen tegen een laag elektriciteitstarief.
  • Altijd de juiste temperatuur: voorverwarmen en -koelen is standaard.
  • Remmen is energie terugwinnen: de accu wordt bijgeladen bij afremmen. Bij conventionele auto’s met alleen een verbrandingsmotor wordt remenergie alleen omgezet in warmte en remstof.
  • Het beste van twee werelden: plug-in hybrides bieden elektrisch rijplezier in stedelijke gebieden en de bekende BMW rijdynamiek op lange afstanden.
  • Blik op de toekomst: omdat een plug-in hybride ook geheel emissievrij kan rijden is hij geschikt voor rijden in milieuzones in steden. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van parkeerprivileges en tol uitsparen.
  • Beter leefklimaat in de stad: elektrisch rijden draagt bij aan vermindering van emissie en van geluidsoverlast in steden.

Interesse?

De BMW 330e is leverbaar vanaf € 54.096,-. Heeft u interesse? Vraag dan direct uw offerte aan!