BMW 530e Plug-in Hybride.

De BMW 530e iPerformance Sedan staat bekend om luxe, comfort en gemak en wordt omschreven als een atleet in zakelijk kostuum. Puur elektrisch bedraagt de actieradius maximaal 66 kilometer en de elektrische topsnelheid is 140 km/h. Stap in en ontdek toekomstgericht rijden.

Highlights.

Ontdek de absolute hoogtepunten van de BMW 530e.

Het verbruik van een BMW 530e.
Onderscheidend design.
Rijprogramma.
BMW 530e plug-in hybride | Breeman BMW

Het verbruik van een BMW 530e.

De BMW 530e wordt aangedreven door een 135 kW (184 pk) sterke 4-cilinder benzinemotor, een elektromotor met 83 kW (113 pk) met een totaal systeemvermogen van 252 pk. Door deze innovatieve aandrijvingstechnieken bedraagt de puur elektrische actieradius maximaal 66 kilometer. De BMW 530e Plug-in Hybride haalt een elektrische topsnelheid van 140 km/u.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 1,8 - 1,6
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 40 - 36
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 14,5 - 13,8

BW 530e Plug-in Hybride | Breeman BMW

Onderscheidend design.

De BMW 530e valt goed op door de blauwe accenten aan bijvoorbeeld de naafdoppen en nierengrille. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien dat het om een Plug-in Hybride gaat. Ook bij het openen van het portier worden er blauwe accenten weergegeven zoals de blauwe tekst 'eDrive' op de dorpellijst. Dit geeft de BMW 530e een onderscheidend design.

BMW 530e plug-in hybride | Breeman BMW

Rijprogramma.

De BMW 530e heeft een drietal verschillende standaardrijprogramma's: Sport, Comfort en Eco Pro. Deze worden aangevuld met het speciale E-Drive programma. Dit programma helpt u zo goed mogelijk om te gaan met de puur elektrische actieradius. 

  

VOORDELEN BMW PLUG-IN HYBRIDE.

BMW plug-in hybride modellen blinken uit door tal van voordelen voor de gebruiker:

  • Kostenbesparing: elektrisch rijden in stedelijk gebied is voordeliger dan rijden op diesel of benzine als de accu thuis of op het werk wordt opgeladen tegen een laag elektriciteitstarief.
  • Altijd de juiste temperatuur: voorverwarmen en -koelen is standaard.
  • Remmen is energie terugwinnen: de accu wordt bijgeladen bij afremmen. Bij conventionele auto’s met alleen een verbrandingsmotor wordt remenergie alleen omgezet in warmte en remstof.
  • Het beste van twee werelden: plug-in hybrides bieden elektrisch rijplezier in stedelijke gebieden en de bekende BMW rijdynamiek op lange afstanden.
  • Blik op de toekomst: omdat een plug-in hybride ook geheel emissievrij kan rijden is hij geschikt voor rijden in milieuzones in steden. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van parkeerprivileges en tol uitsparen.
  • Beter leefklimaat in de stad: elektrisch rijden draagt bij aan vermindering van emissie en van geluidsoverlast in steden.

Interesse?

De BMW 530e Sedan is leverbaar vanaf € 64.949,-. Heeft u interesse? Vraag dan direct uw offerte aan!