Introductie nieuwe BMW 3 Serie, BMW Z4 en BMW 8 Serie Cabrio.

Zaterdag 9 maart.

Op zaterdag 9 maart vindt de officiële showroomintroductie plaats van de nieuwe BMW 3 Serie, BMW Z4 en BMW 8 Serie Cabrio. Drie compleet verschillende modellen, met één ding gemeen: ongekend rijplezier. Tussen 10.00 - 17.00 uur bent u van harte welkom in onze showrooms in Rotterdam en Gouda. Zien we u dan?

Rotterdam                                                              Gouda                                                            
Driemanssteeweg 130                                            Antwerpseweg 11
3084CB Rotterdam                                                 2803 PB Gouda

 

dd

De nieuwe BMW 3 Serie.

Dé ultieme sportsedan.

Al meer dan veertig jaar staat de BMW 3 Serie Sedan wereldwijd te boek als de benchmark in het premium middensegment. De zevende generatie van de sportsedan zet nieuwe maatstaven op het gebied van rijdynamiek, ultieme premium kwaliteit en innovatie. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is leverbaar vanaf € 46.179,-.

BMW Z4 - Breeman BMW

BMW Z4.

Voor de echte purist.

De nieuwe BMW Z4 Roadster is met zijn dynamische vormgeving, perfecte (50-50) gewichtsverdeling en stoffen dak een echte puristenauto. De centrale positie van de bestuurder in combinatie met de compacte wielbasis bezorgen u intens rijplezier. Open, sportief, dynamisch. Pure hartstocht. De nieuwe BMW Z4 is leverbaar vanaf € 52.214,-. 

BMW 8 Serie Cabrio.

Ultieme luxe met de wind door uw haren.

De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Zijn stijlvolle vormtaal in combinatie met de meest geavanceerde technologieën maken hem een temperamentvolle vertegenwoordiger van de BMW luxeklasse. Bij zijn showroomintroductie is de BMW 8 Serie Cabrio verkrijgbaar in 2 motorvarianten: BMW 840d xDrive (Zescilinder-in-lijn dieselmotor met 320 pk) en de BMW M850i xDrive Cabrio (V8 benzinemotor met 530 pk). De nieuwe BMW 8 serie Cabrio is leverbaar vanaf € 134.304,-.