Onze bereikbaarheid.

Wij blijven fysiek geopend voor onderhoud en reparatie. Online zijn wij geopend voor verkoop van nieuwe en gebruikte BMW's. Zo staan wij via WhatsApp, e-mail, onze chatservice en videobellen voor u klaar. Daarnaast bieden wij u een proefrit op locatie aan en kunnen wij uw nieuwe BMW afleveren op locatie. Onze dienstverlening gaat dus gewoon door!

✔ Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend voor onderhoud en reparatie
✔ Onze verkoopadviseurs staan online voor u klaar
✔ Wij bieden u nu ook de mogelijkheid voor een proefrit & aflevering op locatie

Doordeweeks hanteren wij onze gebruikelijke openingstijden. Op de zaterdagen t/m19 januari 2021 zijn onze vestigingen, zowel showrooms als werkplaatsen, fysiek gesloten. Uiteraard helpen wij u online graag verder!

Extra contactmogelijkheden.

Voor al uw algemene vragen kunt u ons altijd bellen op 010 - 485 4473 (vestiging Rotterdam) of 0182 - 513 000 (vestiging Gouda) of een mail sturen naar info@breemanbmw.nl. Daarnaast bieden wij de onderstaande extra contactmogelijkheden aan. Zo kunt u ons eenvoudig vanuit huis bereiken.

Whatsapp en videobellen | Breeman BMW

Whatsapp.

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp. Voeg het nummer  06 - 82447517 toe aan uw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij proberen u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien.

Videobellen.

Heeft u bij ons een BMW gezien waar uw interesse naar uitgaat? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om te videobellen. Onze verkoopadviseur laat u de desbetreffende BMW van binnen en buiten zien en u kunt direct al uw vragen stellen.

Chat | Breeman BMW

Chat.

Op onze voorraadwebsite vindt u een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte BMW modellen. Heeft u nog een vraag over een bepaald model of wilt u uw interesse kenbaar maken? Via onze chatservice staan wij u graag te woord.

Wij helpen u graag verder.

Online showroom.

Natuurlijk staan wij online voor u klaar om u van het beste advies te voorzien omtrent de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte BMW. Bekijk ons online aanbod en neem contact met ons op via uw smartphone, tablet of pc wanneer het u uitkomt! Daarnaast leveren wij kosteloos uw BMW op locatie af.

Proefrijden BMW | Breeman BMW

Proefrit & aflevering op locatie.

Nieuw bij Breeman BMW is 'proefrit op locatie'. Zo komen wij met de BMW van uw keuze gewoon naar u toe! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid uw BMW thuis af te leveren met inachtnemening van alle voorzorgsmaatregelen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Heeft u al een aflevering gepland staan in de periode t/m 19 januari? Uw verkoopadviseur neemt persoonlijk contact met u op voor een afspraak op maat!

BMW onderhoud | Breeman BMW

Onze werkplaats blijft gewoon geopend.

Een werkplaatsbezoek plannen bij Breeman BMW doet u wanneer u dat het beste uitkomt in onze online werkplaatsplanner. Voor onderhoud en/of reparaties staan onze ervaren BMW monteurs voor u klaar. Klik hieronder om direct een afspraak te plannen voor onderhoud of reparatie.

Veelgestelde vragen en antwoorden.

Ten aanzien van Breeman BMW en corona

Mijn BMW moet gerepareerd worden/heeft onderhoud nodig. Kan dit nog steeds? 
Ja, u kunt nog steeds uw BMW langsbrengen voor reparatie of onderhoud. Heeft u echter last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon dan zullen wij u vragen of de afspraak verplaatst kan worden. Als dit niet het geval is, kan de afspraak gewoon doorgaan.

Kan ik mijn kinder(en) meenemen wanneer ik een afspraak bij jullie heb?
Vanwege de geldende maatregelen vragen wij u zo min mogelijk op locatie te wachten wanneer uw auto voor onderhoud in onze werkplaats staat. Daarnaast kunnen wij slechts 1 persoon per bezoek toelaten. 

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn BMW, maar ik wil/kan nu niet naar Breeman BMW toegaan. Kan ik mijn afspraak verschuiven?
Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan uw BMW op een andere datum worden gepland. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte BMW. Wat zijn jullie contactmogelijkheden?
Wij helpen u graag verder via onze online kanalen zoals een videobelafspraak, WhatsApp en Chat. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Mijn nieuwe BMW wordt afgeleverd. Zijn er andere mogelijkheden?
Indien gewenst kunnen wij de BMW bij u thuis afleveren. Wij adviseren u dan om minstens 2 uur na de levering geen gebruik van de auto te maken. Natuurlijk kunnen wij de afspraak ook verzetten. Neem hiervoor contact met ons op.