Breeman BMW is geopend.

Maatregelen en veelgestelde vragen omtrent het coronavirus.

De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft effect op ons allemaal. Natuurlijk hebben we preventief de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen waarmee een bezoek aan onze showrooms op reguliere openingstijden mogelijk blijft. Aan welke maatregelen kunt u denken?

 • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u.
 • Wij houden gepaste afstand - minimaal 1,5 meter - als wij met u in gesprek zijn.
 • Wij volgen strikt de protocollen omtrent handenwassen.
 • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
 • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden.

Blijft u liever thuis? Zowel online als telefonisch zijn wij goed bereikbaar!

Het persoonlijke contact zoals u dat van ons gewend bent, is misschien momenteel wat lastiger, toch kunt u ook in deze moeilijke tijd op ons rekenen. Wij staan u zowel graag in onze showrooms, als online te woord!

Vriendelijke groet,
Team Breeman BMW

Update 18-03-2020: Werkplaats en magazijn tijdelijk gesloten op zaterdag.
Wij hebben besloten om per direct de openingstijden te wijzigen van onze werkplaats en het magazijn. Hierdoor zijn wij tijdelijk op zaterdag gesloten. Heeft u al een afspraak gepland op een zaterdag? Dan nemen wij contact met u op om deze afspraak te verzetten. Onze showrooms blijven geopend. 
 

Extra contactmogelijkheden.

Voor al uw algemene vragen kunt u ons altijd bellen op 010 - 485 4473 (vestiging Rotterdam) of 0182 - 513 000 (vestiging Gouda) of een mail sturen naar info@breemanbmw.nl. Daarnaast bieden wij de onderstaande extra contactmogelijkheden aan. Zo kunt u ons eenvoudig vanuit huis bereiken.

Whatsapp en videobellen | Breeman BMW

Whatsapp.

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp. Voeg het nummer  06 - 82447517 toe aan uw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij proberen u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien.

Videobellen.

Heeft u bij ons een BMW gezien waar uw interesse naar uitgaat, maar wilt u deze liever niet in onze showroom bekijken? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om te videobellen. Onze verkoopadviseur laat u de desbetreffende BMW van binnen en buiten zien en u kunt direct al uw vragen stellen.

Chat | Breeman BMW

Chat.

Op onze voorraadwebsite vind u een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte BMW modellen. Heeft u nog een vraag over een bepaald model of wilt u uw interesse kenbaar maken? Via onze chatservice staan wij u graag te woord.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Wat doet Breeman BMW tegen het coronavirus?

Wat doet Breeman BMW tegen het coronavirus? Wij hebben een korte video gemaakt, waarin wij enkele van onze voorzorgsmaatregelen én extra contactmogelijkheden laten zien. Bedankt voor uw aandacht!

Proefrijden BMW | Breeman BMW

Proefrit op locatie.

Wilt u een proefrit maken in een BMW, maar kunt u niet naar de BMW dealer komen? Dan komt uw dealer de BMW van uw keuze afleveren bij u voor deur. Daarbij letten we extra op hygiëne en voeren we extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden van de auto. Zo maakt u zorgeloos een proefrit in uw nieuwe BMW.

Veelgestelde vragen en antwoorden.

Ten aanzien van Breeman BMW en corona

Mijn BMW moet gerepareerd worden/heeft onderhoud nodig. Kan dit nog steeds? 
Ja, u kunt nog steeds uw BMW langsbrengen voor reparatie of onderhoud. Heeft u echter last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon dan zullen wij u vragen of de afspraak verplaatst kan worden. Als dit niet het geval is, kan de afspraak gewoon doorgaan.

Kan ik mijn kinder(en) meenemen wanneer ik een afspraak bij jullie heb?
Vanwege de geldende maatregelen vragen wij u zo min mogelijk op locatie te wachten wanneer uw auto voor onderhoud in onze werkplaats staat. Daarnaast kunnen wij slechts 1 persoon per bezoek toelaten. 

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn BMW, maar ik wil/kan nu niet naar Breeman BMW toegaan. Kan ik mijn afspraak verschuiven?
Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan uw BMW op een andere datum worden gepland. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte BMW, maar ik wil/kan niet naar jullie toegaan. Zijn er andere mogelijkheden?
Wij helpen u graag verder via onze online kanalen zoals een videobelafspraak, WhatsApp en Chat. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Mijn nieuwe BMW wordt afgeleverd, maar ik wil of kan hem (nu) niet ophalen. Zijn er andere mogelijkheden?
Indien gewenst kunnen wij de BMW bij u thuis afleveren. Wij adviseren u dan om minstens 2 uur na de levering geen gebruik van de auto te maken. Natuurlijk kunnen wij de afspraak ook verzetten. Neem hiervoor contact met ons op.

Komt mijn bestelde BMW op de afgesproken tijd?
BMW Group heeft de productie stilgelegd in een aantal fabrieken. Wij zullen u informeren indien de leverdatum van uw BMW wijzigt.

Welke impact heeft het coronavirus op de productie bij BMW Group? 
Aangezien de wereldwijde vraag op de automarkt naar verwachting zal dalen, reageert BMW Group door de productie ruim van tevoren aan te passen en gebruik te maken van haar flexibiliteit.

 • Op 19 maart 2020 zijn we gestart met het stilleggen van de productie in onze autofabrieken in Europa, de BMW Motorrad fabriek in Berlijn, de verbrandingsmotorfabriek in Steyr (Oostenrijk) en in de fabriek in RosslynZuid-Afrika). Eind maart volgen de fabrieken in San Luis Potosí (Mexico), Araquari (Brazilië) en Spartanburg (USA).
 • Dit geldt ook voor Fabriek Oxford waar MINI modellen worden geproduceerd.
 • De sluiting duurt vooralsnog tot 19 april 2020.
 • Daarna gaan we verder afhankelijk van de situatie.
 • In de komende dagen wordt een besluit genomen over de sluiting van fabrieken van brandstofmotoren en componenten. Dit hangt af van de ontwikkeling van de vraag.
 • BMW Group heeft VDL Nedcar geïnformeerd over de aanpassing van het productievolume met als consequentie dat de productie voor BMW Group auto’s wordt gestaakt tot (naar verwachting) 19 april.
 • Onze inkoopexperts volgen de situatie op de voet. Momenteel is er geen impact op de bevoorradingsketen van onderdelen.