BUSINESS DOET U BIJ BREEMAN.

UW BMW DEALER IN ROTTERDAM EN GOUDA.

Breeman BMW is officieel dealer van BMW met vestigingen in Rotterdam en Gouda. Als oudste BMW dealer van Nederland weten wij als geen ander waar rijplezier om draait. Of u nu geïnteresseerd bent in een nieuwe of gebruikte BMW, accessoires voor uw BMW of een werkplaatsbezoek, bij ons bent u aan het juiste adres. We verwelkomen u graag op een van onze locaties in Rotterdam of Gouda, want business doet u bij Breeman BMW!

Onze vestigingen.

Bekijk onze vestigingen op de kaart.

Google Reviews

Laat een recensie achter op Google.

Wij hechten veel waarde aan uw mening zodat wij onze dienstverlening continu kunnen blijven verbeteren. Daarom bieden wij u de mogelijk een recensie achter te laten op Google. Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw feedback. Klik op de blauwe button om een recensie achter te laten voor onze Rotterdamse vestiging aan de Driemanssteeweg 130 en op de grijze button voor onze vestiging in Gouda aan de Antwerpseweg 11.

Maastunnel Rotterdam

Maastunnel dicht tot september 2019.

Bereikbaarheid vestiging Rotterdam Driemanssteeweg 130.

In verband met de renovatie en restauratie van de Maastunnel zal deze vanaf 3 juli 2017 tot september 2019 gesloten zijn voor al het verkeer van Rotterdam-Noord naar Rotterdam-Zuid. Maakt u normaliter gebruik van de Maastunnel om onze vestiging aan de Driemanssteeweg 130 te bereiken, dan dient u een andere route te volgen. Wij laten u bij deze graag zien hoe u ons het beste kunt bereiken. Hieronder treft u diverse routebeschrijvingen in Google Maps aan die u kunt gebruiken:

Routebeschrijving vanuit de richting Schiedam via de Beneluxtunnel:
https://goo.gl/3qiskV

Routebeschrijving via Erasmusbrug richting Rotterdam-Zuid
https://goo.gl/YGtj3c

Routebeschrijving via Willemsbrug richting Rotterdam-Zuid
https://goo.gl/Dtdp5D

Routebeschrijving via de Van Brienenoordbrug
https://goo.gl/Up96My