BMW occasions.

Bent u op zoek naar een BMW occasion? Bij Breeman hebben wij een ruim aantal BMW occasions op voorraad. De meeste BMW occasions zijn voorzien van de BMW Premium Selection garantie. De BMW occasion van uw dromen gevonden? Wanneer u graag een proefrit wilt maken in een specifieke occasion of deze in het echt bewonderen, bent u van harte welkom in een van onze showrooms. Of neem eens een kijkje tussen onze online voorraad BMW occasions!

BMW Premium Selection - Breeman BMW occasions

BMW PREMIUM SELECTION.

Elke BMW die is opgenomen in onze BMW Premium Selection is grondig geïnspecteerd. Als BMW dealer weten wij als geen ander aan welke strenge eisen een BMW occasion moet voldoen. Wij zijn dan ook overtuigd van de kwaliteit van alle BMW's uit onze Premium Selection. U kunt rekenen op het volgende:

  • Standaard 24 maanden garantie
  • Volledige 360° check
  • Onderhouden volgens BMW normen
  • BMW Mobile Care – 24 uurs service
  • BMW Privileges
  • BMW Financial Services

Breeman BMW Import.

Grensoverschrijdend rijplezier.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de BMW van uw dromen zich niet in onze huidige voorraad BMW occasions bevindt. Sterker nog, deze is niet te vinden binnen de landsgrenzen. Met Breeman BMW Import beschikken wij over de grootste totale voorraad BMW occasions in binnen- en buitenland en bezorgen wij u grensoverschrijdend rijplezier. Aan de hand van uw zoekopdracht gaan onze gespecialiseerde medewerkers op zoek in Duitsland. We nemen het complete proces van importeren tot transport uit handen en zorgen dat ervoor dat u snel en eenvoudig in uw BMW occasion kunt stappen.