BMW Occasions.

Op zoek naar een BMW occasion? Bij Breeman BMW kennen we uw toekomstige gebruikte BMW als geen ander. Alles is vastgelegd in onze systemen en delen wij graag met u: van leeftijd en gereden kilometers tot onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. Daarnaast zijn onze tweedehands BMW modellen voorzien van het BMW Premium Selection label. Het kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan alleen dé beste BMW occasions. Ontdek direct onze ruime voorraad gebruikte BMW's!

Als nieuw zo goed
BMW Premium Selection
Ruime voorraad bij Breeman BMW

De voordelen van een BMW occasion.

BMW occasions voorraad | Breeman BMW

24 maanden garantie.

Dankzij standaard 24 maanden garantie geniet u van zorgeloos rijplezier, zonder onverwachte kosten. 

BMW onderhoud | Breeman BMW

Volledige 360° check.

Uw BMW occasion heeft een strenge 360° check doorstaan. Alles is tot in de details gecontroleerd.

BMW 3 Serie Sedan | Breeman BMW

Onderhouden volgens BMW normen.

Uw BMW is volgens BMW normen onderhouden en minimaal 10.000 km vrij van onderhoud. 

BMW occasions: de mogelijkheden.

Kiest u voor een BMW occasion van Breeman BMW, bent u altijd verzekerd dat uw gebruikte BMW in topconditie verkeerd. Wij bieden u verschillende mogelijkheden: een BMW occasion met Premium Selection garantie, een BMW Demo model of het importeren van een BMW uit Duitsland. Ontdek de verschillen!

BMW 3 Serie Sedan | Breeman BMW

BMW PREMIUM SELECTION.

Kiest u voor een BMW occasion met BMW Premium Selection, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak. Dit omvat het volgende:

✔   Standaard 24 maanden garantie
✔   Volledige 360° check
✔   BMW Mobile Care – 24 uurs pechhulp
✔   Onderhouden volgens BMW normen
✔   BMW Financial Services
✔   BMW Privileges

BMW demo modellen | Breeman BMW

BMW DEMO modellen.

Jong gebruikt, lage kilometerstand en vol opties.

Circa 3 maanden oud, weinig kilometers en zeer luxe uitgerust. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij hebben het hier over onze BMW demo modellen. Jong gebruikte BMW's die wij tegen een extra scherpe prijs kunnen aanbieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan voor de BMW demo van uw keuze en u krijgt de beste deal!

Bernd van Pelt

BMW Import.

Grensoverschrijdend rijplezier.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de BMW van uw dromen zich niet in onze huidige voorraad BMW occasions bevindt. Sterker nog, deze is niet te vinden binnen de landsgrenzen. Met Breeman BMW Import beschikken wij over de grootste totale voorraad BMW occasions in binnen- en buitenland en bezorgen wij u grensoverschrijdend rijplezier. Aan de hand van uw zoekopdracht gaan onze gespecialiseerde medewerkers op zoek in Duitsland. We nemen het complete proces van importeren tot transport uit handen en zorgen dat ervoor dat u snel en eenvoudig in uw BMW occasion kunt stappen.