BMW Occasions.

Bent u op zoek naar een BMW occasion? Bij Breeman hebben wij een ruim aantal BMW occasions op voorraad. De meeste BMW occasions zijn voorzien van de BMW Premium Selection garantie. De BMW occasion van uw dromen gevonden? Wanneer u graag een proefrit wilt maken in een specifieke occasion of deze in het echt bewonderen, bent u van harte welkom in een van onze showrooms. Of neem eens een kijkje tussen onze online voorraad BMW occasions!

 

BMW occasions voorraad | Breeman BMW

BMW PREMIUM SELECTION.

Uw BMW in topconditie.

Kiest u voor een BMW occasion met BMW Premium Selection, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak. Dankzij standaard 24 maanden garantie geniet u van zorgeloos rijplezier, zonder onverwachte kosten. Daarnaast kunt u vertrouwen op de kwaliteit van uw BMW occasion doordat deze een volledige 360 graden check heeft doorstaan. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw gebruikte BMW in topconditie verkeerd en minimaal 10.000 km vrij is van onderhoud na aflevering.

BMW occasions voorraad | Breeman BMW

DEMO modellen.

Jong gebruikt, lage kilometerstand en vol opties.

Circa 3 maanden oud, weinig kilometers en zeer luxe uitgerust. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij hebben het hier over onze BMW demo modellen. Jong gebruikte BMW's die wij tegen een extra scherpe prijs kunnen aanbieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan voor de BMW demo van uw keuze en u krijgt de beste deal!

Bernd van Pelt

Import.

Grensoverschrijdend rijplezier.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de BMW van uw dromen zich niet in onze huidige voorraad BMW occasions bevindt. Sterker nog, deze is niet te vinden binnen de landsgrenzen. Met Breeman BMW Import beschikken wij over de grootste totale voorraad BMW occasions in binnen- en buitenland en bezorgen wij u grensoverschrijdend rijplezier. Aan de hand van uw zoekopdracht gaan onze gespecialiseerde medewerkers op zoek in Duitsland. We nemen het complete proces van importeren tot transport uit handen en zorgen dat ervoor dat u snel en eenvoudig in uw BMW occasion kunt stappen.