Welkom bij Breeman BMW Gouda.

Welkom bij Breeman BMW Gouda! Het is u vast al opgevallen dat wij in een flinke verbouwing zitten. We hebben dan ook grootse plannen voor onze Goudse vestiging. Zo krijgt de showroom een nieuwe look & feel, hebben wij ook de tweede en derde etage van het pand tot onze beschikking en krijgen wij een geheel nieuwe klantenwachtruimte. We kunnen niet wachten totdat deze verbouwing is afgerond en wij u het nieuwe pand kunnen tonen.

Nu bent u waarschijnlijk aan het wachten op uw auto die bij ons in de werkplaats staat. Om het wachten iets aangenamer te maken, kunt u gebruik maken van ons wifi-netwerk. Graag vertellen wij u iets meer van onze lopende acties. Lees snel meer! 

BMW Private Lease Keurmerk | Breeman BMW

BMW Private Lease.

Tijdelijk vanaf € 425,- per maand.

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW vanaf € 425,-* per maand. Voor dit all-in tarief rijdt u een nieuwe BMW waarbij vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Interesse? Ontdek meer of bereken direct voor welk maandbedrag u de door u gewenste BMW kunt rijden. Natuurlijk kunt u ook direct langs één van onze Verkoop Adviseurs lopen. Zij helpen u graag verder!

Verbouwing Breeman BMW Gouda | Breeman BMW

Update over de verbouwing.

Het belooft prachtig te worden.

Sinds het begin van de verbouwing aan ons pand is er al veel veranderd. Zo hebben wij nu ook de tweede en derde verdieping van het pand tot onze beschikking. Op deze verdiepingen vindt u onze uitgebreide BMW Premium Selection. Nu u er toch bent, kom gerust eens langs. Neemt u liever een kijkje online? Ook dat is mogelijk!