Werken bij Breeman BMW.

Breeman is officieel dealer voor BMW met vestigingen in Rotterdam en Gouda. In deze regio maar ook ver daarbuiten bedienen wij een trouwe klantenkring en bouwen wij aan nieuwe relaties middels een warme en persoonlijke behandeling zoals die van een echt familiebedrijf. Dat doen we met gedreven en inhoudelijk goede vakmensen met een klantgerichte houding. Want maatwerk is waar wij voor staan en een uiterste tevredenheid onder onze klanten is ons doel. Heb je affiniteit met de automotive branche en het merk BMW? Bekijk dan hieronder onze vacatures, reageer en wie weet, verwelkomen we je binnenkort in de Breeman familie.

Vacatures.

De vacatures die momenteel uit staan bij Breeman BMW vindt je hieronder. Staat jouw droombaan hier niet tussen? Dan kun je ons natuurlijk een open sollicitatie sturen. Breeman BMW is altijd op zoek naar medewerkers die in zichzelf willen investeren en in hun eigen vakgebied tot de beste medewerker willen behoren.

Voel jij je aangesproken? Stuur dan jouw sollicitatie naar:

Manuela das Dores
Manager Personeel & Organisatie
pz@breemanautomotive.nl
010 - 450 00 00

Als 1e autotechnicus bij BMW of MINI heb je uiteraard passie voor deze merken. Door de grote verscheidenheid aan modellen, motoren en aandrijvingen bieden wij je die afwisselende baan waar je naar op zoek bent. In onze perfect uitgeruste werkplaatsen werk je aan moderne mechanische en elektrische systemen. Daarbij doe je controles en keuringen alsmede onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Bij ons hoef je niet van alle merken een beetje te weten. Maar van BMW of MINI weet je in korte tijd alles. Daarbij kun je rekenen op de hulp van je collega’s en de BMW Group Training Academy ondersteunt jouw persoonlijke ontwikkeling. Een technisch trainingsprogramma maakt deel uit van de loopbaanontwikkeling, daardoor raak je vertrouwd met onze innovatieve technologie en kun je jouw vaardigheden nog verder professionaliseren.

Wat verwachten wij van jou?

• Werken en denken op mbo-niveau 3, bijvoorbeeld 1eautotechnicus aangevuld met (Innovam) cursussen.
• Enkele jaren ervaring met onderhoud en reparatie van auto's in de premiumklasse.
• Veel interesse voor nieuwe ontwikkelingen in de autotechniek.
• "Rijbewijs B"’ en "Diploma APK-keurmeester" is een pre.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie bij een exclusief automerk met een inspirerende toekomstvisie. Als 1e autotechnicus bij Breeman bouw je, in een prachtige werkomgeving, mee aan het succes van BMW Group. Daarvoor bieden wij een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als Service Adviseur bent u primair verantwoordelijk voor alle benodigde contacten, zowel telefonisch als persoonlijk, tussen klant en organisatie teneinde het proces rondom de geplande en/of de te plannen onderhoud- en/of reparatiewerkzaamheden voor onze relaties zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een servicegerichte, open en energieke collega die van aanpakken weet en zijn/haar eigen werkzaamheden goed kan plannen. U bent communicatief sterk en u ontvangt onze relaties als gasten in plaats van klanten. Ook op de momenten dat het druk is. U begrijpt als geen ander dat het voor onze relaties van groot belang is dat de zorg rondom hun auto uit handen wordt genomen en zij daar zo min mogelijk hinder van hebben. U verzorgt in samenwerking met uw collega’s de planning, facturatie en ROB toestemmingen. Uw teamfocus ligt op het klantcontact en de juiste afhandeling van de opgegeven werkzaamheden in de werkplaats.
Ervaring met administratieve processen is noodzakelijk. Daarnaast is het een voorwaarde dat u gevoel voor techniek heeft, dit vergemakkelijkt de werkzaamheden en bespoedigt de communicatie met uw collegae. U beschikt over relevante werkervaring en heeft begrip voor de leefwereld van onze klanten. Ervaring in de automobielbranche is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden de mogelijkheid te werken binnen een professionele organisatie met ambitie, waarbinnen zorg en aandacht voor de klant centraal staat. Tevens stimuleren wij de ontwikkeling van onze medewerkers en verwachten dat men bereid is om vakgerichte trainingen en opleidingen te volgen.

Ben jij secuur en heb je inzicht en feeling in het administratieve verkoopproces van personenauto’s? Ga dan aan de slag als Medewerker Verkoopadministratie bij Breeman BMW.

Zo ziet jouw functie eruit 
Als Medewerker Verkoopadministratie voer je alle administratieve werkzaamheden uit ter ondersteuning van de afdeling verkoop bij het inkoop- en verkooptraject van auto’s. Hiertoe behoort o.a. het inboeken van inkoop, controleren van de bedrijfsvoorraad, controleren van intern doorbelaste kosten, het factureren van orders en het bijhouden van bonussen.

Wat wij van je vragen 

  • Je bent een servicegerichte en zeer accurate collega die van aanpakken weet;
  • Je bent in het bezit van een MBO opleiding richting (Fin.) Administratie niveau 3;
  • Ervaring met administratieve processen is noodzakelijk;  
  • Je werkt pro actief samen met het sales en aftersales team;
  • Je hebt een duidelijke focus en je bent in staat prioriteiten te stellen;
  • Je bent stressbestendig, hebt een flexibele instelling en je houdt van plannen en organiseren;
  • Je werkt nauwkeurig, structureel en bent een goed georganiseerde zelf starter. 

Dit bieden wij jou 
Wij bieden een prettige en professionele werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Coaching en training maken onderdeel uit van het werken bij de BMW en MINI organisatie. In de selectieprocedure behoort een assessment tot de mogelijkheden.
 

Collega's aan het woord.

Lees de verhalen van onze collega's en ontdek hoe het is om bij Breeman BMW te werken. Misschien wordt u wel onze nieuwe collega?

Als Service Adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten wanneer hun BMW onderhoud nodig heeft. Daarmee ben jij het visitekaartje van Breeman BMW. Als mensen een goede ervaring aan hun bezoek overhouden is dat aan jou en het aftersales team te danken. Jerrold Naumann werkt al 3 jaar als Service Adviseur bij Breeman BMW en vertelt vol passie over zijn werk.

Wat vind jij het leukst aan deze functie?
Het werk als Service Adviseur is veelzijdig. Geen dag is hetzelfde. Je hebt contact met veel verschillende mensen die allemaal voor iets anders komen. Ik sta in verbinding met de werkplaatschef en monteurs, los problemen op en zorg ervoor dat onze klanten weer met een goed gevoel de deur uit gaan. Je moet de klant echt op nummer 1 zetten. Ik vind het leuk om steeds weer de verwachting van de klant te overtreffen. Daar krijg ik veel energie van.

Hoe ziet een dag als Service Adviseur eruit?
Eigenlijk is dit iedere dag weer anders. De ene dag start ik rustig op met een bakje koffie en de volgende dag staat de eerste klant alweer te wachten. Het is altijd gezellig druk, dus je hoeft je geen moment te vervelen. Vaak is het zo dat in de ochtend veel auto’s voor onderhoud bij ons worden gebracht. Ik inventariseer wat er aan het voertuig moet gebeuren en overleg samen met de klant of er verder nog wensen zijn. Eventueel zorg ik voor vervangend vervoer. Daarna stel ik een werkorder voor de werkplaats op. Natuurlijk kan het voorkomen dat tijdens de controle blijkt dat er aanvullende reparaties nodig zijn. Ik neem dan contact op met de klant en breng advies uit. Zodra de auto zijn onderhoudsbeurt heeft gehad, laat ik dit aan de klant weten en maak ik de factuur op. Als de klant zijn auto weer komt halen, nemen we samen de factuur door en zorg ik dat wij het vervangend vervoer weer terugkrijgen.

Waarom Breeman BMW?
Hiervoor heb ik bij een universeel garagebedrijf gewerkt. Ik heb hier alle merken voorbij zien komen. Toch bleef BMW mij trekken. Ik heb altijd bewondering gehad voor de producten van BMW. Daarnaast is het niveau van service verlening echt ongekend. Een bezoek aan onze showroom is een beleving. Toen deze functie beschikbaar kwam twijfelde ik geen moment. Ik wist dat ik hier op mijn plaats zou zijn.  

Wat is je het meest bijgebleven?
Ik heb al van alles meegemaakt, maar wat mij het meest is bijgebleven is de autopech van een buitenlands gezin die in Nederland op vakantie waren. De vakantie was pas net begonnen, maar door versleten schokdempers zagen zij hun vakantie in het water vallen. Ik heb direct gehandeld en ervoor gezorgd dat deze mensen diezelfde dag nog hun reis konden vervolgen.

Leuke voordelen aan het werk als Service Adviseur
Afgelopen maart ben ik op uitnodiging van BMW M naar Portugal geweest. Deze dagen stonden in het teken van de nieuwe BMW M5. Op het circuit van Estoril werden wij verwelkomd met een geweldige openingsshow, en mochten wij zelf ervaren hoe de M5 aanvoelde op het circuit. Een onvergetelijke ervaring!

Breeman BMW zoekt een nieuwe Service Adviseur. Ben jij servicegericht en doe je er alles aan om de klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan? Spreek jij zowel de taal van de klant als die van de autotechnicus? Ga dan aan de slag als Service Adviseur bij Breeman! Solliciteer direct!

Stagiaires.

Breeman BMW is een bedrijf dat permanent onderzoekt of de dienstverlening richting de consument dan wel de efficiency van de eigen organisatie verbeterd kan worden. Vanuit die invalshoek willen wij in contact komen met MBO of HBO stagiaires die op zoek zijn naar een interessante stageplek.

Voel jij je aangesproken? Stuur dan jouw sollicitatie naar:

Manuela das Dores
Manager Personeel & Organisatie
pz@breemanautomotive.nl
010 - 450 00 00