Winterbandenwissel.

Voor optimale grip.

In het najaar worden we plotseling verrast door regen, sneeuw of kou. Nu de temperaturen weer dalen is het dan ook het perfecte moment voor de montage van u winterbanden. Als het kouder wordt dan 7°C presteren BMW Winterwielsets aanzienlijk beter dan zomerwielen. Door op tijd uw winterbanden te laten monteren voorkomt u onnodige slijtage van uw zomerbanden en zorgt u tegelijkertijd voor optimale grip.

Direct een afspraak inplannen voor uw winterbandenwissel? Dat kan snel en eenvoudig via onze online werkplaatsplanner.

BMW Winterwielset | Breeman BMW

15% voordeel op winterwielsets.

Bij temperaturen van 7°C of lager is het aan te raden om uw BMW zomerwielset te vervangen voor een BMW winterwielset. Een winterband heeft een grovere structuur en blijft bij koude temperaturen flexibel. Dit zorgt voor meer grip en een kortere remweg. Heeft u nog een BMW winterwielset nodig? Gebruik de kortingsvoucher WINTERSRIJPLEZIER in onze webshop en ontvang tijdelijk 15% voordeel bij aanschaf van een BMW Winterwielset.

Maak direct een afspraak.

Dus rijdt u nog steeds op zomerbanden? Maak direct een afspraak voor uw winterbandenwissel via onze online afspraakplanner. Laat op tijd winterbanden monteren en voorkom onnodige slijtage.