Breeman BMW zakelijk.

De wereld van mobiliteit staat niet stil. Duurzaamheid en flexibiliteit spelen een steeds grotere rol en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Bij Breeman BMW zorgen wij er graag voor dat u en uw medewerkers altijd mobiel zijn. Onze Fleetsales Accountmanagers denken graag met u mee over de meest efficiënte, duurzame en economisch aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen voor uw wagenpark.

Maak kennis met...

Michel Bezemer.
Freek Breeman.
Michel Bezemer - Fleetsales

Michel Bezemer.

Ik ben Michel Bezemer en ben werkzaam als Accountmanager Fleetsales & Leasing. Mijn liefde voor de automotive branche is twee jaar geleden groter geworden toen ik begon te werken bij Breeland met de merken Jaguar & Land Rover. Ondertussen heb ik ook BMW & MINI eraan toe mogen voegen. Graag kom ik met u in contact om te kijken of ik iets kan betekenen voor uw zakelijke mobiliteit. Snel een kopje koffie drinken?

T: 06 - 148 803 37
@: michel.bezemer@breemanautomotive.nl

Freek Breeman.

Ik ben Freek Breeman en ben werkzaam als Accountmanager Fleetsales & Leasing. Van jongs af aan ben ik ondergedompeld in de autobranche. Je zou kunnen zeggen dat er benzine, diesel of elektriciteit door mijn aderen stroomt. Als 4e generatie in het familiebedrijf voel ik een grote verantwoordelijkheid de deal te vinden die bij u past. Graag tot snel!

T: 06 - 824 207 98
@: freek.breeman@breemanbmw.nl

BMW plug-in hybride aanbod.

Waarschijnlijk staat de verduurzaming van het wagenpark bovenaan uw agenda. BMW heeft een uitgebreid plug-in hybride aanbod waardoor uw wagenpark zo in het richten is dat duurzaamheid en operationele inzetbaarheid in balans zijn. Steeds meer BMW modellen zijn verkrijgbaar als Plug-In Hybride. Van de ruime en praktische BMW 2 Serie Active Tourer tot de luxe BMW 7 Serie. Ook de BMW X modellen zijn verkrijgbaar als Plug-In Hybride. Van de BMW X1 tot de BMW X5. Ontdek efficiënt rijplezier!

✓   Minder belasting voor u (geld) en het klimaat (uitstoot)
✓   Slimme systemen voor meer rijplezier
✓   Emissievrij rijden in de stad
✓   Elektrisch rijden als het u uitkomt