Zomerbandenwissel.

De temperatuur stijgt en de zon laat zich weer geregeld zien: tijd voor de zomerbandenwissel. Uw winterbanden zijn minder effectief, slijten sneller en verliezen grip. Een afspraak maken voor uw zomerbandenwissel kan via onze online afspraakplanner snel, eenvoudig en wanneer het u het beste uitkomt. Plan direct uw afspraak in.

Let op: vanwege de geldende maatregelen vragen wij u zo min mogelijk op locatie te wachten. Daarnaast kunnen wij slechts 1 persoon per bezoek toelaten. Bedankt voor uw begrip!

BMW banden met Ster keurmerk | Breeman BMW

BMW bandenverzekering.

Wist u al dat wij bij BMW een bandenverzekering hebben? Bij de aanschaf van een fabrieksnieuwe BMW of Originele BMW Wielen en Banden met stermarkering profiteert u automatisch van een bandenverzekering van 36 maanden zonder extra kosten. Deze verzekering gaat in op de aanschafdatum van de nieuwe banden of de registratiedatum van uw fabrieksnieuwe BMW. 

Deze bandenverzekering omvat:

  • Schade veroorzaakt door een scherp voorwerp
  • Schade door het raken van een stoeprand
  • Schade als gevolg van vandalisme
  • Diefstal van banden

Wanneer dit voorkomt in het eerste jaar krijg je 100 % vergoed. In het tweede jaar is dit nog 75% en in het derde jaar 50%.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK.

Dus rijdt u nog steeds op winterbanden? Maak direct een afspraak voor uw zomerbandenwissel via onze online afspraakplanner. Laat op tijd zomerbanden monteren en voorkom onnodige slijtage.